با سلام و احترام و تبریک مجدد سال نو
از سرگروههای محترم تقاضا دارد در دو مورد زیر بررسی انجام داده و نتایج را در اسرع وقت به من Email نمایند .
1- در خصوص بررسی و تجزیه و تحلیل اطلاعات آماری و متناسب بودن تعداد هنرجویان با آمایش سرزمین و نیاز کار
2- ارائه ی راهکار های مناسب برای جذب هنرجویان متناسب با آمایش سرزمین و نیاز بازار کار ( در پیش گرفتن سیاستهایی افزایشی یا کاهشی )
از همکاران محترم تقاضا داریم نظرات زیر را در پرسشنامه ی زیر تکمیل و به من Email فرمایند .
فرم پرسشنامه
آمایش سرزمین چیست ؟ منبع سایت Wikipedia
توضیحات کامل برنامه ی عملیاتی در قالب PDF در لینک زیر قابل در یافت می باشد .
( صفحه ی 5 هدف اختصاصی 2 - ضمناً از سرگروههای محترم تقاضا می شود با توجه به این صفحه به موارد دیگر مطرح شده در این برنامه ی عملیاتی نیز عنایت فرمایند که ملاک ارزیابی مناطق و اداره کل نیز می باشد .)
http://p30upload.com/download.php?filename=1333345938_amaliati.pdf
********ایمیل اینجانب Eng_ahangari@yahoo.com***********
محمد مهدی آهنگری
آمایش سرزمین، شامل شهرسازی و توسعه، برنامه ریزی و سازمان دادن به نحوه اشتغال فضا، تعیین محل سکنای انسانها، محل فعالیت و تجهیزات و کنشهای بین عوامل گوناگون نظام اجتماعی- اقتصادی است. این رشته برنامهریزی کلان نیروهای اقتصادی، طبیعی و انسانی را مد نظر دارد.
از این رو متمرکز کردن منابع، ایجاد فرصتهای مناسب برای شهرهای متوسط، کمک به شهرهای کوچک و مناطق روستایی و تدوین سیاستهای توسعه منطقهای، از جمله سایر موضوعات مورد بحث در این رشته میباشد.
هدف از آموزش این رشته، تربیت متخصصانی است که ضمن کسب اطلاعات فنی، روحیه پویایی را نیز در خود گسترش دهند. به همین دلیل این دوره نه تنها به آموزش دانش فنی میپردازد بلکه به فراگیری علوم اجتماعی نیز تکیه دارد تا توسعه اقتصادی و منطقهای به عنصری پایدار به نام توسعه انسانی، بدل شود. به عبارت دیگر این رشته به مطالعه عوامل مختلف که در آمایش سرزمین نقش دارند، میپردازد. این عوامل عبارتاند از:
|